Om Potatisgris

Läs den otroliga historien om Potatisgris.

Idén till Potatisgris föddes under sommaren 2005, som en direkt följd av polisens utökade kamerabevakning och hastighetskontroller.När sedan trängselskatt och biltullar kom upp på tapeten så var det den utlösande faktorn för att dra igång webbshoppen på allvar.

Vi tycker precis som majoriteten av Sveriges invånare att trängselskatt och biltullar är vansinne. Våra prismalinser är självklart helt lagliga och det bästa sättet att protestera mot trängselskatten. Däremot är laservarnare, radarvarnare samt laserstörare inte tillåtet att använda i Sverige.

Potatisgris säljer huvudsakligen via internet. När det gäller laserstörare, laservarnare och radarvarnare så säljs dessa av vårt engelska bolag och skeppas inte ifrån Sverige. Detta för att undkomma svensk lagstiftning om förbudet mot dylika produkter.

Under åren som gått har vi blivit förstavalet för många när det gäller den här typen av skyddsprodukter. Vi levererar snabbt och erbjuder postförskott eller SWISH som betalningsmetod.

Varför heter vi Potatisgris då? – Vi tror helt enkelt inte att vi kunde valt ett bättre namn. Vi har till och med hört ryktesvägen att enstaka polisstationer i Sverige ryckt ner vår banderoller och haft dom i fikarummet.

Kontakta oss

Vi är inte online just nu. Men skicka oss gärna ett meddelande så svarar vi så fort vi kan.

Sending

© 2020 Potatisgris

Log in with your credentials

Forgot your details?