Oregistrerade kontantkort

Den första juli 2022 stiftades en ny lag i sverige om att regeringen/storebror skall kunna registrera alla innehavare av kontantkort och simkort i Sverige. Här är en länk till regeringen och lagen. Lagen kommer träda i kraft och börja användas den 1 augusti 2022.

Vi tycker att alla lagar som syftar till att övervaka oss mer och mer är vansinne. Därför har vi beslutat oss för att börja sälja oregistrerade simkort kontantkort utan registrering.

Vårt mest populära simkort är det som heter Oregistrerat SIM kort 700. Vi har även en mindre utgåva som heter Oregistrerat kontantkort 500

Lagen kommer fungera så att du måste registrera innehavaren av ett simkort så fort du köper det från en återförsäljare. Både online och via fysiska försäljningsställen. Lagen är tvingande och dryga böter eller fängelse väntar den som inte följer lagen och registrerar ett nytt simkort. 

Vi har därför börjat sälja våra europeiska simkort som inte omfattas av lagen och som inte är registrerade alls så att du kan fortsätta att ringa, ta emot SMS och surfa helt anonymt. Våra oregistrerade SIM kort fungerar utan registrering nu och även efter februari 2023. du behöver ALDRIG registrera kortet. Och du kan fylla på med mer surf och samtal helt anonymt med.

Vi raderar alla ordrar som kommer in på oregistrerade kontantkort så fort vi har skickat ordern.

Mini Cart 0

Your cart is empty.