Vanliga frågor

Vad är det ni säljer egentligen?

Vi säljer tunna plastlinser som blockerar trängselskattskameror och fartkameror, laser/radar varnare, laserstörare, anonyma kontantkort och parkeringsskyltar.

Hur fungerar dom oregistrerade kontantkorten/anonyma SIM korten?

Vi säljer oregistrerade anonyma simkort från hela Europa med färdigt samtalssaldo och ett visst antal GB surf för installerat. Dessa kort kan användas till att ta emot SMS, surfa ringa och ta emot samtal i Sverige och övriga Europa.
Viktigt att veta om ordrar på simkort är att vi raderar alla orderdetaljer direkt när vi har skickat ordern. Så du kan räkna med att vara hela anonym. Du kan även betala med Bitcoin om du vill.

Finns linserna i olika storlekar?

Nej vi har anpassat vår produktion till den mest vanliga storleken. Det vill säga 52×11 cm. Det är den skyltstorleken som används inom hela EU.

Kan man se att linserna är monterade?

Ja går man tillräckligt nära kan man se det. Men dom är nästan omöjliga att upptäcka om man sitter i en bil bakom eller står vid sidan av vägen. Kolla gärna in vår bildsida för mer information.

Har ni någon form av mängdrabatt vid köp av flera linser?

Nej, vi har pressat priset så mycket vi kan och har inte utrymme för rabatter. Vi du köpa större kvantiteter får du kontakta tillverkaren Geckoplate.

Hur fungerar laser/radar varnare och laserstörare?

Kortfattat fungerar laser- och radarvarnare på så sätt att man monterar en liten mottagare i bilen som är extremt känslig för laser- och radarsignaler.
Om polisen skjuter med laser i en trafikkontroll så klarar laservarnaren att varna för detta ungefär 1500 meter innan du når fram till kontrollen. Samma gäller för radar, som idag bara används i fartkameraskåpen.
En laserstörare är ett mer sofistikerat hjälpmedel som genom två till fyra stycken sändare skickar en störande signal som gör det omöjligt för polismannen som utför mätningen att få ett mätresultat. Du kan ju själv räkna ut hur effektiva dessa produkter är. För att få mer information läs på varje produktsida eller kontakta oss.
Det som är bra med laservarnare är att dom är mobila och kan användas i olika bilar vilket är om man har en privat bil och en firmabil eller ibland kör hyrbil. Speciellt eftersom laservarnarna fungerar i hela Europa.
Våra laserstörare från laser elite är maskerade som Parkeringssensor så dom är lagliga att använda i Sverige.

Hur fungerar fartkameralinsen?

Fartkamera-linsen skyddar både mot trängselskattskamerorna och mot mot polisens fartkameror. Den har två prismor som skyddar både uppifrån och från sidan.
Observera: Att linserna kan monteras av och på hur många gånger du vill. Detta betyder att du kan ta med dig dem hem när du parkerar.

Hur fungerar parkeringsskylten då?

Den är vi nog allra mest stolta över. Speciellt eftersom parkeringsböter kostat oss själva så mycket pengar genom åren. Vi har helt enkelt klonat en Tysk importskylt som är registrerad i Tyskland utan någon mottagare. Så när du får böter med den skylten så försvinner dom ut i intet. Den levereras med snabbkopplingar som gör att du på 5 sekunder byter mellan dina vanliga skyltar och P-skyltarna. Se video här

Är era produkter lagliga?

Enligt polisen och en helt färsk dom i Vänersborgs tingsrätt Här kan du läsa domen i 4 delar. Del 1, Del 2 , Del 3, Del 4 är linsen helt laglig. Linsen ser ut som ett tunt skydd för nummerplåten. Dessutom förvrängs inte sifforna på registreringsskylten när man ser dem rakt bakifrån eller framifrån.
Det är bara trängselskattskamerorna som inte ser registeringsskylten. Detta eftersom dom arbetar med IR. Och linserna har ett inbyggt IR filter. När ABC-nyheterna i SVT den 29:e december 2005 frågade trafikpolisen så sa de: “- Linsen är helt ok, eftersom man kan se skylten från alla vinklar nere på vägen.”
Enligt DN så säger dessutom Mats Baaki på trafikpolisen i city att “han inte kan tänka sig att det blir några kontroller vid betalstationerna”.
I Auto Motor & Sport kan man läsa följande: “För att få en heltäckande lag mot all typ av manipulering av regplåtarna krävs förmodligen någon typ av överenskommelse inom EU – och en sådan process blir knappast speciell snabb.
Vidare skriver Auto Motor & Sport att enligt de uppgifter tidningen har så här långt så bötfäller inte trafikpolisen bilister med linsskydd. Detta har dessutom stärkts efter Vänsersborgs tingsrätts dom.
När det gäller laser-/radarvarnare så är dessa olagliga att använda. Samtliga dessa produkter är dock utrustade med ett skydd mot polisens spårningsutrustning (VG-2), så polisen kan omöjligt spåra utrustningen i bilen. Våra laserstörare är däremot lagliga eftersom dom är förklädda till parkeringssensorer.

Hur går identifieringsprocessen till?

Det är Manpower som blivit externt anlitade av Vägverket att sköta den automatiserade elektroniska identifieringen av skyltarna. Kan inte den så kallade OCR-tekniken utläsa numret läggs ärendet över på två av varandra oberoende operatörer som manuellt granskar bilden. Är de oense så får en tredje person granska skylten. Vid det här laget är bilderna på registreringskyltar med våra prisma och Anti IR linser redan ute ur bilden eftersom man inte ens ser en halvtydlig bild av siffrorna.
Trots denna procedur så är enligt Vägverket många skyltar oläsbara, men Vägverket och polisen har inte haft någon kontakt i ärendet. Det innebär att den som inte får någon räkning efter fusk med trängselskatten kan känna sig trygg. Vill du läsa dina skattebeslut omedelbart kan du gå in och få saldokontroll direkt på Vägverkets webbplats. Det enda du behöver är ditt regnummer och din femsiffriga behörighetskod som du hittar på registreringsbeviset.

Hur snabbt levereras varorna efter beställning?

Normalt skickar vi din vara samma dag som du beställer. Detta gör att du har varan hos dig inom två-tre dagar. Du kan välja att betala med kreditkort och enhetsfrakten är endast 99 kr. Om du väljer att betala mot postförskott så tillkommer en avgift om 102 kr.
Mini Cart 0

Your cart is empty.